KWALITEIT

De vraag naar veilig voedsel voor mens én dier neemt toe. Als onderdeel van de keten heeft en neemt The Feed Company verantwoordelijkheid om te zorgen voor veilige producten.
Duurzaamheid, veiligheid en respect voor mens, dier en milieu zijn belangrijke aspecten voor een lange termijn visie. We stellen daarom zeer strenge eisen aan onszelf maar ook aan onze partners. We kopen daarom enkel producten van gecontroleerde en goedgekeurde partners die GMP+ of FAMIQS- gecertificeerd zijn, om de beste kwaliteit aan onze klanten te kunnen leveren.

CERTIFICATEN

Met het GMP+ kwaliteitssysteem als basis committeert ons bedrijf zich aan de normen en staat zo garant voor de levering van kwaliteitsproducten.
De GMP+ certificering sluit nauw aan bij QS waardoor The Feed Company op gelijkwaardige basis haar productenpakket kan aanbieden aan QS gecertificeerde bedrijven.

CONTACT

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op:

2 + 15 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens, naam en e-mailadres, in verband met het correct kunnen afhandelen van uw aanvraag. Deze gegevens worden niet opgeslagen buiten ons mailprogramma om. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.
THE FEED COMPANY BV / HERENBOSWEG 27 / 5962 NW MELDERSLO (NL) / INFO@THEFEEDCOMPANY.NL