PHYTOBIOTICS

Phytobiotics

Over dit bedrijf

Phytobiotics, gevestigd in Eltville Duitsland, is een wereldleider in de productie en distributie van hoogwaardige producten voor de dierlijke productie, landbouw en biogasindustrie. Zelf geeft het bedrijf het volgende aan; “Ondanks onze uitgebreide groei en internationale aanwezigheid, zijn wij erin geslaagd een 100% familiebedrijf te blijven, met een persoonlijke sfeer. De voordelen van onze onafhankelijkheid worden duidelijk door een duidelijke focus, korte beslis-trajecten en snelle reactietijden waardoor we innovaties sneller kunnen omarmen.”

Phytobiotics en The Feed Company

Wij zijn erg trots om een van hun prodcuten, Active D, in ons portfolio op te nemen. Hierbij richten wij ons op België. Phytobiotics is een gevestigde naam in onze sector en het feit dat zij ons het vertrouwen hierin geven is voor ons erg mooi.

Wij zijn distributeur voor België voor:

CONTACT

Benieuwd geworden naar Phytobiotics of wilt u meer weten over hun producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@thefeedcompany.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

11 + 5 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens, naam en e-mailadres, in verband met het correct kunnen afhandelen van uw aanvraag. Deze gegevens worden niet opgeslagen buiten ons mailprogramma om. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.
THE FEED COMPANY BV / HERENBOSWEG 27 / 5962 NW MELDERSLO (NL) / INFO@THEFEEDCOMPANY.NL