AGOLIN

Over dit bedrijf

Agolin SA, gevestigd in Zwitserland, is opgericht in 2006. Agolin SA ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve producten op basis van plantextracten, die effectief, gebruiksvriendelijk en veilig zijn. Producten worden succesvol verkocht in onder andere de EU, Azië en Amerika.
Na jaren van onderzoek, zowel in samenwerking met universiteiten als praktijkbedrijven, heeft Agolin een drietal producten geïntroduceerd in zowel Europa, Azië als de VS. De desbetreffende producten zijn: Agolin Ruminant, Agolin Pig en Agolin Poultry.

Het doel van Agolin SA is om innovatieve en waardevolle additieven te ontwikkelen en op de markt te brengen, die aansluiten bij de drijvende krachten en behoeften van de industrie. Kijk ook eens op de website van Agolin SA.

Certificaten

Agolin SA is Fami-QS gecertificeerd en lid van FEFANA, de EU Association of Speciality Feed Ingredients. Tevens is Agolin SA gecertificeerd door Carbon Trust Assurance Ltd.

Agolin SA en The Feed Company

Vanaf het allereerste moment is Agolin SA al een belangrijke partner voor The Feed Company en daar zijn wij erg trots op en blij mee! De producten van Agolin bewijzen zich keer op keer in de verschillende markten.

Wij zijn distributeur voor de Benelux voor de producten:

CONTACT

Benieuwd geworden naar Agolin of wilt u meer weten over hun producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@thefeedcompany.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

9 + 11 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens, naam en e-mailadres, in verband met het correct kunnen afhandelen van uw aanvraag. Deze gegevens worden niet opgeslagen buiten ons mailprogramma om. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.
THE FEED COMPANY BV / BURG. DE BOURBONPLEIN 5 / 5364 PT ESCHAREN (NL) / INFO@THEFEEDCOMPANY.NL