ANPARIO

Over dit bedrijf

Anpario is gevestigd in Engeland en heeft al ruim 30 jaar ervaring in de agrarische sector. Op dit moment heeft Anpario meerdere vestigingen wereldwijd en worden hun producten in meer dan 80 landen verkocht. De term ‘proven track record’ is hier zeker van toepassing!

Anpario heeft, naast de effectiviteit van de verschillende ingrediënten in het dier zelf, ontzettend veel kennis over verschillende proces- en productietechnologieën en verschillende typen verpakkingen. Hierdoor brengen zij enkele producten op de markt met een veel langere houdbaarheid dan vergelijkbare producten die elders verkrijgbaar zijn. Daarnaast is hun kwaliteitssysteem subliem; een voorbeeld hiervan is het gehele productieproces van Orego-Stim.

Anpario heeft verschillende producten voor alle diersoorten waarbij onderscheid gemaakt wordt in onderstaande thema’s:

  • Health and performance
  • Toxin management
  • Feed quality
  • Hygiene and insect control

Het mooie aan hun portfolio is niet alleen de focus op diergezondheid maar ook op feed mill hygiene. Het Salgard portfolio is hier het ultieme voorbeeld van. Dus al voordat het voer überhaupt geproduceerd wordt kan Anpario u al voorzien van nuttige tips en informatie. Kijk ook eens op de website van Anpario.

Anpario en The Feed Company

De samenwerking tussen Anpario en The Feed Company kwam al redelijk snel na het opstarten van ons bedrijf tot stand. Zo’n groot bedrijf wat het vertrouwen in zo’n jong bedrijf als The Feed Company uitspreekt geeft een enorme boost!

Wij zijn distributeur voor de
Benelux en Duitsland voor de producten:

Orego-Stim
Salkil
Mastercube
Optomega Plus
Salgard SW
Genex Sow
Genex Weaner
Genex Max

CONTACT

Benieuwd geworden naar Anpario of wilt u meer weten over hun producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@thefeedcompany.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

13 + 14 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens, naam en e-mailadres, in verband met het correct kunnen afhandelen van uw aanvraag. Deze gegevens worden niet opgeslagen buiten ons mailprogramma om. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.
THE FEED COMPANY BV / HERENBOSWEG 27 / 5962 NW MELDERSLO (NL) / INFO@THEFEEDCOMPANY.NL