ARM & HAMMER

Over dit bedrijf

Arm and Hammer is een Amerikaans bedrijf welke al vele jaren actief is in de agribusiness waarbij een zeer sterke, wetenschappelijke, focus ligt op verschillende toevoegingsmiddelen die zij produceren. In Amerika is de merknaam Arm and Hammer, met bijbehorende logo niet meer weg te denken uit de schappen van de verschillende supermarkten. Een simpele zoekopdracht in Google op ‘baking soda’ en u komt al bij Arm and Hammer uit. Dit product was ook het eerste product waarbij de focus werd verlegd van humaan naar dieren. Deze tak is groter geworden tijdens de laatste decennia waarbij hun producten wereldwijd worden vermarkt via verschillende distributeurs.

Met Animals First. Productivity always. en #ScienceHearted geeft Arm and Hammer duidelijk haar focus weer. Ze willen niet alleen goede resultaten halen bij de verschillende diersoorten maar realiseren zich als geen ander dat er op een gezonde manier voldoende voedsel geproduceerd moet worden voor de groeiende wereldbevolking.

De term ‘Sciencehearted’ geeft ook hun passie aan om de verschillende werkingsmechanismen tot in detail in kaart te brengen en ieder molecuul en de bijgaande werking te kunnen analyseren. Hierdoor is Arm and Hammer is staat om zeer hoogwaardige producten te produceren met een zeer hoge mate van effectiviteit. Juist omdat ieder klein detail er toedoet. Vanuit daar maken zij de stap naar de praktijk en op deze manier is er een ruim portfolio opgebouwd voor de verschillende diersoorten. Kijk ook eens op de website van Arm & Hammer.

Arm & Hammer en The Feed Company

The Feed Company heeft een tweetal producten van Arm and Hammer in haar portfolio; A-Max en Celmanax. Frequent komen er collega’s over naar Europa voor technische ondersteuning van de producten. Op deze manier helpen zij ons om deze producten zo optimaal mogelijk te introduceren en krijgt u als klant direct alle (technische) ins en outs te horen van A-Max en/of Celmanax.

Wij zijn dan ook zeer trots dat zo’n groot bedrijf, met zo veel technische kennis en zulke mooie producten, het vertrouwen heeft in ons! Samen willen we er dan ook graag een succes van maken en ook u laten zien wat A-Max en/of Celmanax voor uw klant of uw bedrijf kan betekenen.

Wij zijn distributeur voor de Benelux voor de producten:

CONTACT

Benieuwd geworden naar Arm & Hammer of wilt u meer weten over hun producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@thefeedcompany.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

8 + 10 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens, naam en e-mailadres, in verband met het correct kunnen afhandelen van uw aanvraag. Deze gegevens worden niet opgeslagen buiten ons mailprogramma om. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.
THE FEED COMPANY BV / HERENBOSWEG 27 / 5962 NW MELDERSLO (NL) / INFO@THEFEEDCOMPANY.NL