FUNCTIONAL SOLUTIONS

Over dit bedrijf

Functional Solutions is een begrip in de wereld van emulgatoren. Het is een familiebedrijf waar momenteel de tweede generatie aan het roer staat. Met meer dan 30 jaar ervaring, specifiek op het vlak van emulgatoren, gaan de beide eigenaren van Functional Solutions geen uitdaging uit de weg!

Het is bijzonder om de gedrevenheid binnen dit bedrijf te zien; niet alleen wanneer het aankomt op technische applicaties van emulgatoren, maar ook nutritioneel hebben ze de kennis om klantspecifiek mee te denken en voor iedere situatie een passende oplossing aan te bieden. Juist deze combinatie maakt Functional Solutions erg sterk en een graag geziene gast in de wereldwijde feed business. Kijk ook eens op de website van Functional Solutions.

Functional Solutions en The Feed Company

Het contact tussen beide bedrijven was er al langer door eerdere samenwerkingen en nu sinds ruim een jaar hebben beide partijen besloten de handen ineen te slaan. The Feed Company mag het product Solumul HE 100 in zowel Nederland als België introduceren. De focus ligt hier op de pluimvee- en biggensector. Voor ons is het een enorme aanwinst om zoveel kennis ‘in huis te halen’ met Functional Solutions en zo ook op het intrigerende gebied van emulgatoren ons mannetje te staan en onze klanten ook hier te kunnen voorzien van goede en onderbouwde informatie!

Wij zijn distributeur voor de Benelux voor het volgende product:

CONTACT

Benieuwd geworden naar Functional Solutions of wilt u meer weten over hun producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@thefeedcompany.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

3 + 4 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens, naam en e-mailadres, in verband met het correct kunnen afhandelen van uw aanvraag. Deze gegevens worden niet opgeslagen buiten ons mailprogramma om. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.
THE FEED COMPANY BV / BURG. DE BOURBONPLEIN 5 / 5364 PT ESCHAREN (NL) / INFO@THEFEEDCOMPANY.NL