JAHN INGREDIENTS

Over dit bedrijf

Jahn Ingredients is gevestigd in Oostenrijk en is een internationaal handelsbedrijf met de focus op additieven en voedermiddelen. Door hun ervaring en kennis van de handel en de verschillende markten kan Jahn Ingredients haarfijn inspelen op specifieke klantvragen. Momenteel heeft Jahn Ingredients in meer dan 20 landen, zowel in Europa als in Azië, overeenkomsten met verschillende suppliers en klanten. Kijk ook eens op de website van Jahn Ingredients.

Jahn Ingredients en The Feed Company

Al redelijk snel na het begin van The Feed Company is de samenwerking met Jahn Ingredients ontstaan. Doordat wij niet alleen de focus hebben op specialiteiten maar ook op handelsproducten was deze samenwerking een welkome aanvulling op ons portfolio.

Wij zijn distributeur voor de Benelux voor:

CONTACT

Benieuwd geworden naar Jahn Ingredients of wilt u meer weten over hun producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@thefeedcompany.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

8 + 11 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens, naam en e-mailadres, in verband met het correct kunnen afhandelen van uw aanvraag. Deze gegevens worden niet opgeslagen buiten ons mailprogramma om. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.
THE FEED COMPANY BV / HERENBOSWEG 27 / 5962 NW MELDERSLO (NL) / INFO@THEFEEDCOMPANY.NL