OLUSPLUS

Over dit bedrijf

Olus Plus is een jong en ontzettend innovatief bedrijf, gevestigd in Nederland. Als een ware ‘Willie Wortel’ en een grote dosis aan kennis en enthousiasme ontwikkelen ze hier natuurlijke producten voor toepassing in het voer als in het drinkwater.

Olus Plus timmert wereldwijd serieus aan de weg en valt op door de praktische aanpak, de no-nonsense insteek en goede, natuurlijke producten. Gezonde dieren zijn noodzakelijk om op een duurzame manier de groeiende wereldbevolking te voorzien van voldoende eiwitten.

 De focusgebieden voor Olus Plus zijn:

  • Controleren van ongewenste bacteriën
  • Darmintegriteit
  • Enzymactiviteit
  • Verbeteren van vertering en voeropname en zodoende een verbeterde technische en economische prestaties

De voornaamste bestanddelen zijn plantextracten, essentiële oliën en kruiden. Olus Plus heeft producten voor zowel de mengvoerindustrie als voor dierenartsen en voor iedere diersoort. Daarnaast is de productiefaciliteit van hoog niveau, hetzelfde geldt voor de kwaliteitscontrole die zij in-huis uitvoeren.Kijk ook eens op de website van OlusPlus.

OlusPlus en The Feed Company

Het contact tussen de mensen van Olus Plus en The Feed Company was er al voordat The Feed Company ontstond. Destijds was er al grote bewondering voor hetgeen wat Olus Plus deed en dat heeft zich geuit in een samenwerking waar wij erg content mee zijn! Voor Olus Plus nemen wij hun producten mee in ons productportfolio naar de dierenartsen, met name in Duitsland.

De producten zijn:

  • Soluqox
  • ElanBiotic
  • ElanPlus
  • Viralta

CONTACT

Benieuwd geworden naar OlusPlus of wilt u meer weten over hun producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@thefeedcompany.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

6 + 12 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens, naam en e-mailadres, in verband met het correct kunnen afhandelen van uw aanvraag. Deze gegevens worden niet opgeslagen buiten ons mailprogramma om. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.
THE FEED COMPANY BV / HERENBOSWEG 27 / 5962 NW MELDERSLO (NL) / INFO@THEFEEDCOMPANY.NL