SILVATEAM

Over dit bedrijf

Silvateam is een Italiaans familiebedrijf met meer dan 150 jaar ervaring in het produceren en processen van polyfenolen. Sinds oktober 2017 is Fleur werkzaam voor Silvateam als technical and sales accountmanager voor Noordwest Europa.

Fleur is ontzettend blij en nederig met het feit dat Silvateam haar deze mogelijkheid geeft om de werkzaamheden voor hen te combineren met de technische rol binnen The Feed Company.

Silvateam valt op door de enorme hoeveelheid aan kennis en data, de technische én praktische interpretatie van de verschillende werkingsmechanismen van de verschillende producten. Het is mooi om te zien dat ze alsmaar verder willen gaan in het begrijpen van de verschillende moleculen en dat ze op deze manier nog meer meerwaarde kunnen leveren aan hun klanten. Fleur is dan ook zeer trots om deel uit te mogen maken van dit team!

Fleur is technical and sales accountmanager voor de volgende producten:

Silvafeed Nutri P
Silvafeed ByPro
Silvafeed ATX

CONTACT

Benieuwd geworden naar Silvateam of wilt u meer weten over hun producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@thefeedcompany.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

1 + 7 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens, naam en e-mailadres, in verband met het correct kunnen afhandelen van uw aanvraag. Deze gegevens worden niet opgeslagen buiten ons mailprogramma om. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.
THE FEED COMPANY BV / HERENBOSWEG 27 / 5962 NW MELDERSLO (NL) / INFO@THEFEEDCOMPANY.NL