WIE ZIJN WIJ

The Feed Company, opgericht in november 2017, bestaat uit twee jonge,dynamische dames die hun mannetje staan in de agrarische sector.
Ons team bestaat uit Charlot Helder en Fleur Aarsse.

CHARLOT HELDER

Charlot Helder is in 2011 afgestudeerd aan Van Hall Larenstein, studierichting Dier- en Veehouderij te Wageningen. Charlot is uw commerciële aanspreekpunt, gezien haar jarenlange ervaring in zowel in- en verkoop van grondstoffen en toevoegingsmiddelen voor diervoeders. Daarnaast heeft ze zich de laatste jaren meer toegelegd op toegevoegde waarde producten.

FLEUR AARSSE

Fleur Aarsse is in 2010 afgestudeerd aan de Universiteit van Wageningen, Dierwetenschappen, richting Adaptatiefysiologie. In de afgelopen jaren heeft zij veel ervaring opgedaan in technisch commerciële functies waarbij de focus altijd heeft gelegen op additieven. Voor technische vraagstukken kunt u bij Fleur terecht.

Door ons kleine team kunnen wij snel schakelen en u zo goed en zo snel mogelijk van informatie of antwoorden voorzien. Wij willen ons onderscheiden in klantgericht denken én doen, diepgaande kennis vergaren van de producten die wij vermarkten en open en helder communiceren met onze klant. Wij gaan niet voor de snelle verkoop, wij hechten veel waarde aan langdurige relaties op basis van wederzijds vertrouwen en goede communicatie. Pas dan bouw je aan de toekomst, samen.

FRISSE AANPAK

Met onze frisse aanpak en selectief samengestelde productportfolio willen wij een betrouwbare partner zijn voor de mengvoerindustrie, premixer, dierenarts en veehouder. Meedenken met onze klanten en oplossingsgericht werken is wat wij doen. Met een sterke focus op darmgezondheid willen wij bijdragen aan een hogere diergezondheid en een duurzamere veehouderij.
Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op:

15 + 15 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens, naam en e-mailadres, in verband met het correct kunnen afhandelen van uw aanvraag. Deze gegevens worden niet opgeslagen buiten ons mailprogramma om. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.
THE FEED COMPANY BV / HERENBOSWEG 27 / 5962 NW MELDERSLO (NL) / INFO@THEFEEDCOMPANY.NL
Wie zijn wij The Feed company